Известие

Collapse
No announcement yet.

Не Пали!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не Пали!

Здравейте, проблема е следния: карах си нормално в града към 20 минути, спрях за около половин час, след което при завъртане на ключа лампичките на таблото почват да мигат сякаш не им достига ток, и нещо почва да цъка под капака (когато е на контакт), а когато дам стар всичко гасне. Струва ми се че някое от релетата до акумулатора цъка.
    Ето и кратко видео: http://vbox7.com/play:1893bdca , cd-то си работи без проблем, акумулатора си има ток пробвах го, клемите са 4исти незнам просто...
    Last edited by MaD-BoY; d.m.y г., 19:48.
    Who Likes To Fuckin' Partyy Alfa Romeo 1.4 TS

изчисти си клемите на акомулатора и пробвай пак
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Възможно е и да е останал някой консуматор включен и да е дръпнало тока на акомулатора.Като за начало няма да е лошо да и подадете ток.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Акумулатора дали е наред се вижда само под товар!Друга възможна причина е нагоряла клема на кабела по линията от акумулатора до контактния ключ.Ако акумулатора е наред е това!
        Успех!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

първо пробвай с друг акумулатор. ако запали,провери твоя дали е наред и дали ти зарежда генератора.
          точка

Comment

И аз си мисля, че е от акумулатора. На скоро на стилото ни беше станало така. Сложихме моя и нямаше никви ядове, та направо нов. Така, че хвани някой да ти даде акумулатора за малко, а не само ток

Comment

Мерси колеги за помоща, наистина се оказа акумулатора. По необесними за мен причини е паднал което е наистина странно понеже преди 1 год. го смених а и нямам кои знае какви консуматори в колата. За сега ще карам без допълнителен преглед по кабелите, но си мисля че се губи ток някаде понеже ми се е случвало да ме хване ток от вратата 2-3 пъти.
              Last edited by MaD-BoY; d.m.y г., 13:19.
              Who Likes To Fuckin' Partyy Alfa Romeo 1.4 TS

Comment

Хваналото е статичното електричество на вратата. Ако има ток минаващ по вратата ще те друса всеки път като я пипнеш. А щом се съмнавяш, че губиш ток някъде по-добре си прегледай кабелите. Най-малко ще избегнеш смяна на поне още 1-2 батретийки
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от MaD-BoY Покажи съобщение
                  но си мисля че се губи ток някаде понеже ми се е случвало да ме хване ток от вратата 2-3 пъти.
                  Ако си си сложил калъфки на седалките е много вероятно да е от тях и да е статично електричество. Със старата кола играх ръченица всеки ден докато не се усетя за причината.
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

на мен също ми се слу4и това нещо и се оказа 4е акомулатора е прецакан ве4е
                    така 4е провери си и твоя

Comment

Ако можеш замери дали имаш отечка.Ако не можеш върви при някой който се занимава с акомулатори.
                      146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Working...
                      X